Oldalbetöltés, kérem várjon...Bonolact® Baby csepp

ÉLŐFLÓRÁS CSEPP BABÁKNAK
Étrend-kiegészítő

  • Lactobacillus rhamnosus, GG

Bonolact® Baby csepp speciálisan csecsemőknek fejlesztett, kiemelkedő minőségű élőflórás készítmény, amely születéstől kezdve adható. Tejsavbaktériumot, Lactobacillus rhamnosus GG-t tartalmaz, melynek természetes élettere az emberi szervezet.

A Lactobacillus rhamnosus GG olyan alaposan tanulmányozott és sokrétű kutatási eredményekkel rendelkező tejsavbaktérium, amely csecsemőknél, gyermekeknél jól kiegészíti a bélflórát.

.

MIÉRT a Bonolact® Baby csepp?

  • Mert Lactobacillus rhamnosus GG-t tartalmaz, a világ egyik legalaposabban vizsgált baktériumtörzsét, így alkalmazása biztonságos.
  • Mert összetételét a csecsemők bélflórájának megfelelően fejlesztették ki.
  • Mert megfelelő mennyiségű – adagonként 1 milliárd élő, jótékony tejsavbaktériumot tartalmaz.
  • Mert kényelmes csepp kiszerelésű, amely könnyen alkalmazható és kellemes ízű.
  • Mert a vivőanyagát adó olajat is kizárólag növényi alapanyagokból válogattuk össze, hogy biztonságos legyen a babáknak.

.

A bélflóra és a tejsavbaktériumok – mikor ajánlott a Bonolact® Baby csepp alkalmazása?

A tejsavbaktériumok más baktériumokkal együtt a bélflóra természetes összetevői. Olyan mikroorganizmusok, amelyek az emberi testben képesek megtelepedni. Természetes körülmények között a csecsemő-, a gyermek szervezetében a vékony- és különösen a vastagbélben fordulnak elő.

A bélflóra összetétele állandóan megújul. A bélbaktériumok számának változása természetes folyamat, amely elsősorban az elfogyasztott táplálék összetételétől, az életkortól, a bélbaktériumok szaporodásához szükséges tápanyagok jelenlététől, a bélrendszer állapotától, pH viszonyaitól, valamint az életviteltől is függ.

A bélflóra egyensúlyát számos tényező befolyásolhatja, például bélfertőzések (utazások, vírusfertőzések), megváltozhat egyes gyógyszeres kezelések hatására (pl. antibiotikumok), a táplálkozás átmeneti, vagy krónikus zavarai következtében, vagy akár a szervezet normál bioritmusának felborulása esetén is.

A Bonolact® Baby cseppben található Lactobacillus rhamnosus GG élőflóra sejtek liofilizációs eljáráson, azaz fagyasztva szárításon mennek keresztül. Ez a kiterjedten alkalmazott gyártási eljárás biztosítja a baktériumsejtek stabilitását a tárolás során, hogy azok megőrizzék életképességüket a készítmény dobozán jelzett lejárati időig.

A készítmény alkalmazásával kapcsolatban bővebb információért kérdezd meg gyermekorvosod, gyógyszerészed, vagy írj nekünk weboldalunkon, orvos szakértőnk válaszol!

.

Hogyan alkalmazd a Bonolact® Baby cseppet?

A Bonolact® Baby csepp alkalmazása kényelmes a szülőknek széleskörű alkalmazhatósága és kellemes íze miatt!

  • Cseppentsd közvetlenül babád tápszerébe!

.

  • Keverd bele az anyatejbe,

.

  • vagy beadhatod akár egy kanál segítségével is (ne félj, nagyon jó ízű, szeretik a babák! 🙂 )

.

Adagolás:

A Bonolact® Baby csepp napi adagolása: 1 x 7 csepp, amely 1 milliárd jótékony tejsavbaktériumot tartalmaz.

A készítmény 30 adagot tartalmaz, így kúraszerűen is alkalmazható.

A csepp kényelmes adagolási lehetőséget nyújt. A nap bármely időszakában, étkezéstől függetlenül adhatod a babának. Azonban, ha a csecsemő, a gyermek orvosi előírásra antibiotikumot kap, a Bonolact® Baby cseppet legalább 3 órával az antibiotikum beadását követően alkalmazd!

.

.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A Bonolact® Baby csepp kizárólag a használati utasítás szerint alkalmazható, születéstől kezdve, csecsemők és gyermekek számára. A készítmény összetevőire érzékenyek a terméket nem fogyaszthatják! A termék kisgyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!