Oldalbetöltés, kérem várjon...A Bonolact háttere


Gyártó

Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet

Az Intézet 1903-as megalapítása óta Magyarország egyik vezető élelmiszeripari kutató-, fejlesztő és szolgáltató intézménye. Célja és feladata több mint 100 éve változatlanul az innovációra épülő minőségi termékek és élelmiszeripari csúcstechnológiák fejlesztése.

Látogasson el a weboldalukra: www.mtki.hu

Tudományos háttér

A MAGYAR TEJGAZDASÁGI KÍSÉRLETI INTÉZET KFT. TERMELÉSI ÉS TERMÉKFEJLESZTÉSI OSZTÁLYA 2013-BAN ALAKULT MEG AZZAL A CÉLLAL, HOGY AZ INTÉZET TÖBB MINT 100 ÉVES MŰKÖDÉSE SORÁN SZERZETT TAPASZTALATAIT FELHASZNÁLVA, A MAI KOR ELVÁRÁSAINAK MEGFELELŐEN FEJLESSZEN TERMÉKEKET ÉS ÉRTÉKESÍTSE AZOKAT.

MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR A MAGYAR TEJGAZDASÁGI KÍSÉRLETI INTÉZETBEN INDULT EL A TUDOMÁNYOS KUTATÓMUNKA ANNAK FELDERÍTÉSÉRE, HOGY MIBEN KÜLÖNBÖZNEK A PROBIOTIKUS TEJSAVBAKTÉRIUMOK A HÉTKÖZNAPI TEJSAVBAKTÉRIUMOKTÓL.

Ezen a területen az 1960-as években sikerült elérni az első sikereket, aminek köszönhetően először különleges, úgynevezett funkcionális tejtermékeket fejlesztettek, majd több, kivételes tulajdonságú probiotikus baktériumtörzset azonosítottak.

A 2000-es évek közepétől az Intézet a probiotikus baktériumok megfelelő alkalmazására épülő termékcsalád, a Bonolact® termékcsalád gyártójaként van jelen a magyarországi piacon, amely magában foglal probiotikus baktériumokat tartalmazó gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket, és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszereket. A termékcsalád ismertetőjegye már egy évtizede a kiváló minőség, a megbízható hatékonyság és a könnyű alkalmazhatóság. A termékeink folyamatos fejlesztésével megfelelnek napjaink elvárásainak a csecsemőknek szánt, speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerektől kezdve a minden korosztály számára ajánlott immunerősítő probiotikumokig.

A Bonolact® termékcsaládban több különlegesség is található, például a piacon egyedülállóan magas csíraszámú, antibiotikumok szedése vagy gyomor-, bélrendszeri fertőzések, illetve ezek következtében kialakuló hasmenés kezelésére szolgáló készítmény, vagy a speciálisan nők részére kifejlesztett, a kiegyensúlyozott hüvelyflóra kialakítására és megóvására szolgáló, szájon át szedhető kapszula.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!