Oldalbetöltés, kérem várjon...


Bonolact® élőflórás készítmények


Bonolact® Baby csepp

ÉLŐFLÓRÁS CSEPP BABÁKNAK

Étrend-kiegészítő készítmény

A Bonolact® Baby csepp speciálisan csecsemőknek fejlesztett, kiemelkedő minőségű élőflórás készítmény, mely tejsavbaktériumot, Lactobacillus rhamnosus, GG-t tartalmaz, melynek természetes élettere az emberi szervezet.


Bonolact® Pro+kid

SPECIÁLISAN GYERMEKEKNEK

Étrend-kiegészítő készítmény

Bonolact® Pro+kid speciálisan gyermekeknek kifejlesztett, 5 különböző élőflórát tartalmazó készítmény.


Bonolact® Pro+general

MAGAS CSÍRASZÁMÚ KÉSZÍTMÉNY

Étrend-kiegészítő készítmény

A Bonolact® Pro+general magas minőségű élőflórás készítmény, mely tudományosan megalapozottan, kapszulánként min. 5 milliárd CFU mennyiségben tartalmaz élő baktériumtörzseket. A készítményt laktózérzékenyek is fogyaszthatják!


Bonolact® probiotikumok


Bonolact® Pro+biotikum

AZ EGÉSZSÉGES IMMUNRENDSZERÉRT

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

Bonolact® Pro+biotikum jótékonyan befolyásolja a bélflóra, és ezen keresztül az immunrendszer működését. Enyhíti a tejcukor-érzékenység tüneteit, megelőzi és enyhíti a hasmenést és a székrekedést. Hatását tudományos vizsgálatok és több éves felhasználási tapasztalat igazolja.


Bonolact® Pro+femina

PROBIOTIKUM NŐKNEK

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény

Bonolact® Pro+femina szájon át szedhető probiotikum nőknek az egészséges hüvelyflóráért, antibiotikumok vagy gombaellenes szerek szedése esetén. Természetes és sokoldalú: kitűnő megtapadó képességű, tejsavtermelő, baktericid termelő, gombaellenes és immunerősítő hatású. Hatását klinikai vizsgálatok igazolják. Garantált 3 milliárd probiotikus baktérium kapszulánként.


A KOCKÁZATOKRÓL ÉS MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT VAGY KÉRDEZZE KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT

Figyelmeztetések:
Bonolact Pro+kid: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.
Bonolact Pro+baby: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 3 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.
Bonolact Re+general: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható, egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Fogyasztása 3 éves kor alatt nem javasolt. Immunhiányos állapotban alkalmazása nem javasolt.