Oldalbetöltés, kérem várjon...RÓLUNK


Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet  Intézetünk 1903-as megalapítása óta Magyarország egyik vezető élelmiszeripari kutató-, fejlesztő és szolgáltató intézménye. Célunk és feladatunk több mint 100 éve változatlanul az innovációra épülő minőségi termékek és élelmiszeripari csúcstechnológiák fejlesztése. Látogasson el a weboldalunkra: www.mtki.hu


Figyelmeztetések:
Bonolact Pro+kid: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.
Bonolact Pro+baby: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Alkalmazása 3 hónapos kor alatt nem javasolt. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Az ajánlott napi mennyiség túllépése nem javasolt. Gyermekek elől gondosan elzárandó.
Bonolact Re+general: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható, egyedüli tápanyagforrásként nem használható. Fogyasztása 3 éves kor alatt nem javasolt. Immunhiányos állapotban alkalmazása nem javasolt.